Wij zijn een enthousiast klein familie bedrijf en werken graag met oude natuurlijke materialen. We gebruiken oude meerpalen, bomen en scheepsbalken uit verschillende havens in Nederland. Hierdoor ontstaan unieke meubelen, met een eigen verhaal. We gebruiken ook nieuwe ongeschaafde balken, die we behandelen met matte gekleurde lak, voor een mooie vergrijsde uitstraling.

Al onze meubels worden met de hand gemaakt en met zorg geschuurd en in de matte lak gezet, zodat de meubels hun natuurlijke uitstraling behouden, maar wel beschermd zijn tegen vocht en vuil. Voor de onderstellen gebruiken we mat antraciet staal, hierdoor krijgen onze meubels een industriële uitstraling.

Er is niets zo persoonlijk als smaak, daarom leveren wij ook maatwerk. Zit de maat er niet bij? Wij kunnen een tafel op maat maken. Ook denken we mee als er andere wensen zijn. 
Naast meubels met een eigen verhaal, breiden we graag ons assortiment uit met woonaccessoires. Het liefst unieke handgemaakte items die daardoor een eigen karakter hebben. We denken graag met je mee om een mooi totaalplaatje te maken.

© 2018 - 2021 Tafel van zeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel