ALGEMENE VOORWAARDEN

Naam webwinkel: Tafel van zeven
Vestigingsplaats: vd Houte Willemsplein 7, 3361 XR Sliedrecht
E-mail: info@tafelvanzeven.com

KVK nummer: 72571322
BTW nummer: NL002036044B44

Algemeen

Door het plaatsen van een bestelling geef je te kennen dat je met onze algemene voorwaarden akkoord gaat. Tafel van zeven houdt zich het recht voor haar algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Tafel van zeven streeft ernaar om bestellingen binnen 1-2 dagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Meubels op voorraad verzenden we binnen 5 werkdagen in overleg. Voor maatwerk geldt de leveringstermijn die bij het product vermeld staat.
Er zijn enkele artikelen of maatwerk die buiten de maximum afmetingen vallen en die alleen onder andere voorwaarden verzonden kunnen worden of alleen afgehaald kunnen worden.

Verzendkosten

Voor de Verzendkosten wordt een bijdrage gerekend. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Zie voor verdere informatie verzenden, afhalen en retourneren.

Betaling

Betaling van de bestelling kan op één van de volgende manieren:
- Ideal
- Creditkaart
- Achterafbetalen
- Eenmalige machtiging
- Contant bij afhalen
- Vooruitbetaling op bankrekening. Als je kiest voor vooruitbetaling dan dient het bedrag binnen 5 dagen na bestelling bijgeschreven te zijn op rekeningnummer:
NL63 INGB 0008 6282 97 ten name van Tafel van zeven.

Annulering van uw bestelling

Iedere bestelling kan, zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen 24 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst, worden geannuleerd. Wij verzoeken je daartoe een mail te sturen naar info@tafelvanzeven.com. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra het verzoek tot annulering door ons bevestigd is, mag je deze als ontvangen beschouwen. Mocht je de geannuleerde bestelling al hebben betaald, crediteert Tafel van zeven dit bedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen veertien (14) dagen.
Met uitzondering van maatwerk producten.

Zichttermijn/herroepingsrecht

Voor zover niet anders is aangegeven, heb je na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 werkdagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst via een email te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren. Eventueel gedane betalingen (exclusief administratie- en verzendkosten) zullen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Er bestaat geen recht op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd of de bestelling is geopend en/of niet in de originele verpakking geretourneerd. Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 werkdagen wordt de koopovereenkomst een feit.

Aansprakelijkheid tijdens verzending

De verzending, middels gerenommeerde bedrijven, vindt plaats onder de volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadigingen, vermissing of andere problemen is Tafel van zeven niet aansprakelijk.
Tafel van zeven is niet verantwoordelijk mocht een meubelstuk niet door de deur en dergelijke passen. Dit dient u zelf vooraf goed te berekenen. De maten staan bij het product op de site vermeld. De bezorger komt alleen daarom vragen wij even mee te tillen. Bezorging is tot de voordeur/begane grond.

Garantie

Tafel van zeven garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het geleverde product.

Natuurlijke materialen

Tafel van zeven werkt met natuurlijke materialen, hout kan gaan werken. Hier geven wij geen garantie op. Hout zal weinig werken wanneer de luchtvochtigheid in de ruimte redelijk gelijk blijft. Het blad van de tafels bestaat uit balken, en is niet altijd spiegelglad, dit hoort bij het product.
Doordat hout een natuurproduct is kan de kleur en structuur afwijken van de foto`s.
Onze oude houtproducten zijn behandeld tegen houtaantasters (houtworm e.d.) Het verdiend aanbeveling zelf periodiek te controleren of de behandeling afdoende is geweest.

Onbehandeld staal kan licht gaan roesten als het in aanraking komt met vocht. Om dit te voorkomen kunnen de stalen frames worden gepoedercoat.

Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de klant al hetgeen de klant op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan Tafel van zeven verschuldigd is, heeft voldaan.

Gegevensbeheer

Indien je een bestelling plaatst bij Tafel van zeven, dan worden je gegevens opgenomen in het klantenbestand van Tafel van zeven. Tafel van zeven houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal je gegevens niet verstrekken aan derden. Tafel van zeven respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van de persoonlijke gegevens.

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Prijzen

De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn (tenzij anders vermeld) niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs incl. verzendkosten via onze website gemeld.

Zetfouten

Voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten op de site of andere publicitaire mailings, emailings of op internet kan Tafel van zeven geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Klachten

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over een product dat je bij Tafel van zeven hebt aangekocht. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, per e-mail: info@tafelvanzeven.com. Wij zijn pas tevreden als je blij van je aankoop wordt!
De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor rekening van de klant. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt.

Vragen, klachten en opmerkingen

Mocht je na het lezen van deze algemene voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben mail dan naar info@tafelvanzeven.com.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2021 Tafel van zeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel