Retourneren.

We hopen dat je tevreden bent over de procucten die je van ons hebt ontvangen. Maar had je toch andere verwachtingen van hetgeen je bij ons hebt gekocht kan het geretourneerd worden. Daarvoor hanteren we de volgende, wettelijk voorgeschreven regels:

Een online aangekocht artikel kan binnen 14 dagen na ontvangst van de online bestelling geretourneerd worden. Dit geldt alleen voor producten die online vooraf ongezien besteld zijn. De termijn van 14 dagen gaat dan in op de dag na ontvangst van de online bestelde aankoop.

Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd indien deze:
-eerst per email is aangemeld bij info@tafelvanzeven.com
-niet gebruikt is en in de originele staat en in de originele verpakking -indien redelijkerwijs mogelijk- wordt teruggestuurd.
-binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 14 dagen na verstrijken zichttermijn en feitelijke herroeping wordt teruggestuurd.

De termijn van 14 dagen is niet van toepassing op:
geleverde maatwerk producten en aankopen die bij ons zijn afgehaald en welke dus vooraf gezien zijn.
Indien producten beschadigd retour komen, behouden wij ons het recht voor kosten ter compensatie te verrekenen.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen. Na ontvangst van de artikelen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten.

Kosten retourneren

Wanneer je besloten hebt om een artikel te retourneren zijn de kosten voor het retourneren voor eigen rekening. Dit houdt in dat Tafel van zeven niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.
In het geval van een defect of wanneer je een verkeerd artikel ontvangen hebt dan betalen wij de kosten voor het retourneren (indien hiertoe wordt besloten). Stuur nooit ongevraagd het artikel retour!
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een artikel kosteloos te retourneren door deze zelf, in originele verpakking en in originele staat terug te brengen naar ons webwinkel adres in Sliedrecht

Schade of klacht

Ondanks dat wij ons uiterste best doen om het product zo zorgvuldig mogelijk te verpakken, kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat je deze beschadigd ontvangt. Indien je een artikel beschadigd hebt ontvangen, dien je ons hiervan in kennis te stellen via info@tafelvanzeven.com.
Wij zullen binnen 2 werkdagen jouw mail beantwoorden. Vanzelfsprekend krijg je van ons een nieuw artikel toegezonden indien de schade niet door eigen toedoen is ontstaan.

© 2018 - 2021 Tafel van zeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel